طرح توجیهی میکرو توربین های گازی – 22500 کیلو وات
نوع فایل :pdf
تعداد صفحات : 70
ظرفیت : 22500 کیلو وات
اشتغالزایی: 16 نفر
سال : 1390
تولید سیستم های تولید همزمان برق و حرارت بر مبنای میکروتوربین های گازی
سیستم های تولید همزمان شامل چندین دستگاه عمده و بسیاری اجزاء کوچکتر می باشند. این
دستگاه ها عبارتند از:
– محرکهای اولیه
– تجهیزات الکتریکی
– دستگاههای بازیابی حرارت
– چیلرهای جذبی
واژهٔ توربین (به انگلیسی: turbine) برای اولین بار به وسیلهٔ کلود بوردین (به انگلیسی: Claude Burdin) در سال ۱۸۲۸ به وجود آمد که از لغت یونانی به معنی چرخنده یا سر گردان مشتق شدهاست. توربین موتوری چرخندهاست که میتواند از یک سیال انرژی بهدستآورد.سادهترین توربینها یک بخش چرخنده و تعدادی پره دارند که به بخش اصلی متصل شدهاست سیال به پرهها برخورد میکند و بدین ترتیب از انرژی ناشی از متحرک بودن آن استفاده میکند به عنوان اولین توربینها میتوان آسیاب بادی و چرخاب را نام برد. ( ویکی پدیا )
تولید همزمان گرما و برق (به انگلیسی: Combined Heat and Power) یا به اخنصار تولید همزمان معروف به CHP، یکی از مهمترین کاربردهای تولید پراکنده است؛ که عبارت است از تولید همزمان و توأم ترمودینامیکی دو یا چند شکل انرژی از یک منبع ساده اولیه.در مولدهای قدرت امروزی، معمولاً از سوزاندن سوختهای فسیلی و گرمای حاصله برای تولید قدرت محوری و سپس تبدیل آن به انرژی الکتریسیته استفاده میشود. متداولترین این نوع سیستمها، نیروگاههای عظیم برق هستند. در نیروگاههای حرارتی که سهم عمدهای در تأمین نیاز الکتریسیته جوامع مختلف دارند، بهطور متوسط تنها یکسوم از انرژی سوخت ورودی، به انرژی مفید الکتریسیته تبدیل میشود، به عبارت دیگر بازده این نیروگاهها حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد است. در این نوع نیروگاهها، مقدار زیادی انرژی حرارتی از طرق مختلف نظیر کندانسور، دیگ بخار، برج خنک کن، پمپها و سیستم لوله کشی موجود در تأسیسات، به هدر میرود. از این گذشته، در شبکههای انتقال برق نیز حدود ۱۵ درصد از انرژی الکتریسیته تولیدی، تلف میشود. اگر تولید برق در محل مصرف صورت بگیرد، این مقدار اتلاف عملاً وجود نخواهد داشت.
استفاده هرچه بیشتر از گرمای آزاد شده در حین فرایند سوختن سوخت، باعث افزایش بازده انرژی و کاهش مصرف سوخت و در نتیجه کاهش هزینههای مربوط به تأمین انرژی اولیه میشود.
محرکهای اولیه شامل دستگاه هایی هستند که انرژی سوخت را به قدرت محور چرخنده تبدیل کرده تا ژنراتورهای برقی را به حرکت درآورند.
محرک های اولیه که غالباً در سیستم های تولید همزمان استفاده می شوند عبارتند از: توربین های بخاری، توربین های گازی و موتورهای رفت و برگشتی. تفاوت عمده بین محرک های اولیه ابتدا در سوخت هایی است که آنها استفاده می کنند، و دیگر اینکه در فرآیند احتراق آنها و راندمان حرارت کلی، نوع، مقدار و درجه حرارت انرژی دفع شده می باشد.

گزیده فهرست مطالب :
- معرفی محصول
- بررسی و ارائه استاندارد لازم
- توضیح در مورد موارد مصرف و کاربرد
- شرایط صادرات
- وضعیت عرضه و تقاضا
- بررسی اجمالی تکنولوژی تولید
- تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال
- وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی
- و …
=====================================
شرایط تهیه طرح توجیهی اختصاصی و به روز بدین شرح است
مبلغ نوشتن هر طرح توجیهی 350 الی 650 تومان……. طرح تفصیلی و با جزئیات…….(دو میلیون و 800 تومان)
میتوانید از یکی از سه طریق درخواست خود را ثبت نمائید .
1-درخواست به روزرسانی طرح توجیهی در سایت
2- تماس و ارائه اطلاعات اولیه از طریق سروش – تلگرام
3- ارائه اطلاعات اولیه از طریق ایمیل