طرح توجیهی انواع بستنی – 50 صفحه word
نوع فایل : word تعداد صفحات : 50
معرفی انواع و کاربردهای محصول:
1ـ بستنی خامهای
2-1- حالت عمومی: منظور بستنیهائی است که حداقل حاوی 8 درصد ) بر حسب گرم نسبت به وزن محصول نهائی ( چربی شیر بوده و ماده خشک آن حداقل 32 درصد ) بر حسب گرم نسبت به وزن محصول نهائی ( باشد.
2-2- میوهای: وقتی مقدار میوه خورد شده یا عصاره میوه به حداقل 15 درصد برسد ) در مورد لیمو ده درصد ( حداقل مقدار چربی باید 6 درصد و حداقل ماده خشک 30 درصد باشد.
2-3- تخم مرغی: درصورتی که به بستنی تخم مرغ اضافه شود بستنی باید با بند 2) ـ (1 مطابقت داشته و به علاوه باید حداقل دارای 7 درصد زرده تخم مرغ مایع یا معادل آن به شکل خشک باشد.
3- بستنی شیری
3-1- حالت عمومی: منظور بستنیهائی است که حداقل حاوی 3 درصد ) برحسب گرم نسبت به وزن محصول نهائی ( چربی شیر بوده و ماده خشک آنها حداقل 28 درصد ) برحسب گرم نسبت به وزن محصول نهائی ( باشد.
3-2- میوهای: روی بستهبندی باید کلمه ) بستنی شیری ( ذکر شود.
مثال: بستنی توت فرنگی ) بستنی شیری)
همانطور که قبلا بیان شد بستنی یک کالای مصرفی است ، و می توان به آن به عنوان یک تامین کننده
ویتامین های و یا یک مکمل غذایی نگاه نمود.
7-1- بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول:
با توجه به ایکه در تهیه بستنی ماده اولیه شیر می باشد ، در مواقعی که خط تولید بستنی فعال نمی باشد می توان سایر محصولات لبنی را تولید نمود.
طبق بررسی های میدانی انجام شده ، تولید کنندگان بستنی به مدت 8 الی 10 ماه محصول خود را تولید و انبار می کنند ( با توجه به این مسئله که در برخی از فصول تقاضای بستنی کاهش می یابد ) و در هنگامی که خطوط بستنی فعال نمی باشد به تولید سایر محصولات لبنی می پردازند و به طور کلی تولید کنندگان محصولات لبنی بستنی هم تولید می کنند.
8-1- اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز :
طبق برنامه ریزی دولت یکی از مهمترین اهداف برنامه چهارم توسعه کشور و همچنین چشم انداز بیست ساله کشور حرکت به سمت صادرات غیر نفتی است در حال حاضر عمده صادرات ایران مربوط به صادرات کالاهای نفتی می باشد لذا برای رشد و گسترش صادرات غیر نفتی، برنامه ریزی برای افزودن واحدهای جدید و همچنین استفاده بهینه از امکانات فعلی، ضروری به نظر می رسد . بستنی را نمی توان به عنوان کالایی استراتژیک در نظر گرفت اما می توان اینگونه عنوان نمود که اهمیت ان به عنوان کالای مصرفی بیان نمود.
9-1- کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول:
عموما کشور هایی که در زمینه تولید ماشین آلات بستنی دارای تکنولوِِِژی بالایی هستند ، در زمینه تولید بستنی هم فعال می باشند .
با توجه به توضیح بالا می توان از کشور های آلمان ، هلند ،دانمارک،ترکیه ، چین ، ایتالیا و….. نام برد.
10-1 شرایط صادرات :
با مراجعه به کتاب مقررات واردات و صادرات وزارت بازرگانی، نتیجهگیری شده است که محدودیت خاصی برای صادرات بستنی وجود ندارد و با تعرفه00/2105صادر می شود.
2- وضعیت عرضه و تقاضا:
1-2- بررسی وضعیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون و محل واحدها و تعداد آنها و سطوح تکنولوژی واحدهای موجود:
در جداول ذیل لیست کامل تولیدکنندگان داخلی بستنی همراه ظرفیت اسمی آنها و محل تولید به تفصیل بیان گردیده است. نگاهی به تعداد تولیدکنندگان و ظرفیت آنها و ضعیت عرضه این صنعت را در بحث تولید داخلی به خوبی نشان میدهد.
با توجه به اینکه تعداد تولیدکنندگان بستنی بسیار زیاد می باشد لذابه ذکر گزارش تعدادواحدوظرفیت اسمی تولید محصول در استان/ شهرستان. بسنده می کنیم و در صورت لزوم ریز تولید کنندگان در ضمائم آ ورده می شود.
لطفا انتقاد ََ دیدگاه یا درخواست طرح توجیهی خود را ثبت کنید