طرح توجیهی گردشگری سلامت -69 صفحه word
نوع فایل : PDF+word تعداد صفحات : 69 سال : 92
یکی از عوامل اثر گذار بر توسعه صنعت گردشگری در کشور، عدم تمایل بخش خصوصی به سرمایهگذاری در این صنعت به علت عدمسودآوری، حمایت ناکافی دولت و اقدامات سلیقهای و محدودکننده از سوی برخی مقامات غیرمسوول میباشد. دولت می تواند با کاهش تصدیگری خودو از طریقفراهم نمودن زیر ساخت های فناوری در صنعت گردشگری نسبت به ایجاد تسهیلات و رفع موانع سرمایهگذاری و افزایش منابع برای توسعه این بخش گامهای موثری بردارد.
کشور جمهوری اسلامی ایران دارای مجموعهای از فرصتهای گردشگری است، این موضوع نه تنها در آثار تاریخی، مذهبی و جاذبههای طبیعی بلکه در هنجارهای فرهنگی و ارزشهای دینی آن نیز نهفته است. به ترتیبی که اگر فرصتها و امکانات گردشگری را در کنار آداب مهماننوازی، پذیرایی گرم و صمیمانه از گردشگران قرار دهیم،
باید بپذیریم که کشورمان دارای یکی از بهترین گنجینه های گردشگری جهان می باشد.در زمانی که تور های طبیعت گردی، گردشگری سلامت و نظایر آنها در دنیا متداول بوده و برنامه های توسعه اقتصادی اجتماعی کشور نیز بدانها توجه نموده است ، ضروری می نماید برای جذب گردشگر داخلی وخارجی ترتیباتی اتخاذ گردد تا آنان با بخش دیگری از توانمندی های موجود در کشور ،آشنا گردند .
به کلام دیگر باید از فرصتها و امکانات گردشگری کشورمان به نحوی استفاده کرد تا صنعت گردشگری، توسعه یافته و جایگاه کشور جمهوری اسلامی ایران در رتبهبندی سازمان جهانی گردشگری، ارتقا یابد
بر اساس تعریف سازمان جهانی گردشگری( UN-WTO) یکی از اهدافی که می تواند گردشگر را برانگیزاند تا عزم سفر نماید، مسافرت به منظور سلامتی است. گردشگری سلامت، نوعی از گردشگری است که به منظور حفظ، بهبود و حصول مجدد سلامت جسمی و ذهنی فرد به مدتی بیش از24 ساعت و کمتر از یک سال صورت می گیرد. عواملی همچون تغییر در ارزشهای مصرف کنندگان، تغییرات سازندگی، مسن تر شدن جمعیت ،اقتضائات سیستم خدمات بهداشتی را می توان عوامل اصلی ظهور گردشگری سلامت دانست.
مجموعه این عوامل موجب گردیده اند تا گردشگری سلامت در حال حاضر در زمره رو به رشدترین انواع گردشگری محسوب شود. توانمندی های بالقوه وسیع کشور عزیزمان در انواع مختلف گردشگری سلامت موجب شده است تا سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بهره برداری از این بازار رو به رشد و رقابتی را با تشکیل کمیته گردشگری سلامت و حمایت های ویژه از آن در دستور کار خود قرار دهد.
- گردشگری سلامت :
به مسافرت افراد از محل دائم زندگی خود جهت حفظ، بهبود یا حصول مجدد سلامت جسمی و ذهنی فرد به مدتی بیش از 24 ساعت و کمتر از یک سال گردشگری سلامت اطلاق می شود.
- انواع گردشگری سلامت:
- گردشگری تندرستی (Wellness Tourism)
مسافرت به دهکده های سلامت و مناطق دارای چشمه های آب معدنی و آب گرم)اسپاها( برای رهایی از تنش های زندگی روزمره و تجدید قوا بدون مداخله و نظارت پزشکی و در مواردی که گردشگر بیماری جسمی مشخصی نداشته باشد را گردشگری تندرستی گویند. - گردشگری درمانی (Curative Tourism)
مسافرت به منظور استفاده از منابع درمانی طبیعی(آبهای معدنی، نمک، لجن و غیره) جهت درمان برخی بیماری ها یا گذران دوران نقاهت تحت نظارت و مداخله پزشکی را گردشگری درمانی گویند.
با سلام
عالیه
سلام ممنون از ارسال فایل
ببخشید شماره رو یادم رفت بفرستم 0915… 9279
سلام بیژن نجاتی هستم .لطفا طرح توجیهی را برای من ارسال بفرمایید. و هزینه طرح کامل و نهایی چقدر است؟
با تشکر فراوان از عوامل دست اندرکار. به محض ارسال درخواست در اولین فرصت فایل را دریافت کردم. خیلی سپاس از سایت خوب تان.
عارفی
دانشجوی دانشگاه فردوسی مشهد رشته مدیریت
https://www.tojihi.com/%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%AF%D8%B1%D8%AF%D8%B4%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85%D8%AA/
شماره واتس آپ 09114*******3
سپاس بی کران از الطافتان
سلام
ارسال شد
محسن محمدی رشته مدیریت پروژه دانشگاه آزاد کرج
https://www.tojihi.com/%d9%86%d9%85%d9%88%d9%86%d9%87-%da%af%d8%b1%d8%af%d8%b4%da%af%d8%b1%db%8c-%d8%b3%d9%84%d8%a7%d9%85%d8%aa/
شماره واتس اپ ۰۹۱۰**’****۹
سلام
در واتساپ پیام دهید
سلام یک طرح توجیهی میخواستم